1.RADIOFRECVENTA MULTIPOLARA

Radiofrecventa este una dintre cele mai noi terapii corporale folosite cu succes in lupta impotriva celulitei, vergeturilor si a lipsei tonusului cutanat  

Terapia cu radiofrecventa este complet sigura, non-invaziva si non-agresiva pentru corp

ce are la baza aplicarea undelor electromagnetice (radio) ce actioneaza asupra tesutului adipos din profunzime, fara a afecta in vreun fel epiderma. Aceste unde produc incalzirea straturilor de grasime, actionand asupra depozitelor de grasime din interior, care sunt de altfel si cel mai greu de eliminat si la care de exemplu, cremele anticelulitice nu ajung. Tonifierea conferita se poate observa inca de la prima sedinta. 
Radiofrecventa contureaza si redefineste liniile siluetei, tonifica instantaneu, netezeste si “ridica” fara a leza tesuturile.

Celulita va disparea, iar aspectul de piele lasata va fi complet eliminat Toate aceste beneficii apar deoarece radiofrecventa produce contractia fibrelor de colagen, stimuland formarea de fibre noi, elastice. Colagenul astfel stimulat migreaza spre suprafata, spre epiderm, obtinandu-se un efect imediat de fermitate si elasticitate a pielii. Epiderma capata un aspect sanatos, tonifiat, perfect intins si intinerit.

Actiunea radiofrecventei continua si dupa incheierea sedintei: clienta resimte in continuare o caldura la nivelul zonei tratate, efectul de tonifiere continuand.

Radiofrecventa poate fi asociata cu cavitatie, vacuum, lipo-laser, presoterapie, etc.

 

2.CAVITATIA

 

Cavitatia, denumita si liposuctie virtuala este o procedura eficienta si sigura care ajuta la slabirea localizata

eliminand  depozitele de grasime de pe solduri, fese, coapse, abdomen, sub barbie, brate, etc. fara durere. Ultrasunetele patrund  la o adancime de pana la 5 cm in stratul adipos ceea ce asigura o slabire rapida,rezultatele fiind vizibile dupa prima sedinta: diminuarea tesutului adipos, atenuarea celulitei si tonifierea pielii atat la suprafata, cat si in profunzime.
Printre efectele tratamentului cu Cavitatie se numara:

•   o intensa actiune de lipoliza – dezintegrarea tesutului adipos si distrugerea permanenta a celulelor grase, in consecinta reducerea stratului adipos,
•   remodelarea progresiva a profilului corporal, pe langa reducerea consistentei masei adipoase,
•   disparitia aspectului de ,,coaja de portocala” si eliminarea nodulilor celulitici,
•   oxigenarea si revascularizarea tesutului subcutanat,
•   reactivarea circulatiei periferice si a drenajului lichidelor stagnante,
•   imbunatatirea tonusului si elasticitatii pielii.

Dupa tratament nu este necesara o perioada de recuperare, iar rezultatele apar mai degraba in centimetri decat in kilograme. Inainte si dupa tratament este obligatorie hidratarea – in jur de 2 litri de apa, pentru a stimula actiunea de purificare a ficatului.

 

3.LIPO-LASER

 

Tratamentul cu LipoLaser este un tratament sigur, non-invaziv și nedureros la care nu se simte decât o ușoară încălzire locală. Metoda de tratare a celulitei pe bază de laser este considerată foarte sigură, lipsită practic de efecte secundare, pentru că energia laser de joasă intensitate afectează doar celulele țesutului adipos și nu interferă cu țesuturile adiacente precum pielea sau mușchii. Razele laser modifică permeabilitatea membranelor adipocitelor și în acest fel globulele de trigliceride sunt eliberate în lichidul interstițial, de aici ajung în sânge și sunt metabolizate. Tratamentul permite eliminarea grăsimii localizate și conturarea unui corp frumos.

Aparatul este destinat mai ales slăbirii în zonele problemă (abdomenul la bărbați și coapsele sau abdomenul la femei), realizând lichefierea grăsimii. LipoLaserul poate fi folosit și în zona de contur a fetei (gușă). Avantajul acestui aparat față de altele de acest gen este că grăsimea, odată lichefiată, se reface mai greu.  

Avantajele tratamentului cu lipolaser:

  • Elimina grasimea prin lipoliza
  • imbunatateste si accelereaza metabolismul organismului
  • faciliteaza atat scaderea in centimetri, cat si pierderea in greutate
  • procedura rapida, cu rezultate vizibile instant
  • non-invaziva, fara efecte secundare
  • nu necesita perioada de recuperare

4.PRESOTERAPIA ( Drenajul limfatic)

 

Presoterapia este un tratament exclusiv pentru detoxifiere, care prin eficienta drenajului limfatic, ajuta la eliminarea toxinelor naturale ale corpului. In timpul tratamentului de detoxifiere, tesutul este revitalizat si oxigenat, lucru care ajuta la subtierea si redefinirea picioarelor, abdomenului si bratelor iar pielea devine mult mai ferma,

BENEFICII


eliminarea toxinelor si a retentiei de apa
• tratarea celulitei
• reducerea senzatiei de picioare grele, umflate
• detoxifierea organismului
• favorizeaza recuperarea elasticaitatii cutanate

Efectele presoterapiei sunt imediate, cu o scadere mica in centimetri (cel mult 2 cm) si iesirea la toaleta pentru eliminarea toxinelor. Despre efecte de lunga durata nu se poate vorbi, deoarece doar singura presoterapia nu va va ajuta sa slabiti. Insa, in combinatie cu vacuum /cavitatie /radiofrecventa /lipo-laser poate avea efecte spectaculoase, combatand eficient si celulita.

Este strict pentru zona picioarelor, de la degetele picioarelor pana la muschii fesieri,
zona abdominala si a bratelor. Masajul extremitatilor are loc pe baza compresiei manecilor umflate cu aer, catre care aerul comprimat circula.